Kedves Látogatóink!

A rendelési időszak LEZÁRULT

Télapó ünnepi posta

December 6.
December 6-án a Télapó személyre szóló levele érkezik hozzád! Ha szeretnéd Te is meglepni gyermekedet vagy egy számodra kedves ismerősödet egy személyre szabott kedves kis levéllel a Télapótól, mi segítünk! Most nem csak apró meglepetéseket de magát a Télapó levelét is ajándékozhatod szerettednek! Lehetne ennél nagyobb ajándék? Személyre szóló, egyedi levél magától a Télapótól!
A kezdéshez görgessen lejjebb!
Hogyan működik?
Működés lépés 0
1. Válaszd ki, kit szeretnél meglepni! Gyermekednek írjon a Télapó, vagy esetleg egy rokonod, közeli barátod is jól viselkedett idén és megérdemli az ajándékot?
Működés lépés 1
2. Válaszd ki, melyik levélpapírt szeretnéd! Ágas, Üstökös, Rudolf? Egyik szebb mint a másik!
Működés lépés 2
3. Írj nekünk Róla, hogy minél személyesebb levelet írhasson a Télapó! További plusz ajándékcsomag megrendelésére is van lehetőséged.
Válassz levéltípust! 1. Lépés
  • Gyermekeknek
  • Felnőtteknek
  • Ovis csoportoknak / osztályoknak
Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket, hogy minél személyre szabottabban tudjuk megírni Télapó levelét!
Válassz levélpapírt! 2. Lépés
Ágas
Üstökös
Rudolf
Válassz csomagot, és extra ajándékot 3. Lépés
2090 Ft
Levél a Télapótól PDF formátumban emailen
Szeretnéd díszes Télapó levéllel meglepni szerettedet? Szeretnéd Te magad nyomtatni? Erre is lehetőséged van, elküldjük neked email formátumban, így nem kell sem a postát sem a futárszolgálatot választanod.
2490 Ft
Levél a Télapótól
Névre szóló kézi betűtípussal írt A4-es méretű levelet küldünk, a Télapó aláírásával. Gyönyörű levélpapírokat használunk, szépséges, A4-es méretű borítékban küldjük. Borítékunkat télapós díszítéssel látjuk el.
2890 Ft
Levél a Télapótól Jóság Bizonyítvánnyal
A Télapó levél mellé küldjük Télapó által lepecsételt és aláírt Jóság Bizonyítványt, melyet az egész évi kitűnő viselkedésért állítunk ki. A bizonyítványban szépséges arany csillagokkal jelöljük, hogy a kis lurkó egész évben milyen jól viselkedett!
5490 Ft
Levél a Télapótól Jóságbizonyítvánnyal & Nyunyóka a téli kisegér
Nyunyóka szívesen lesz minden gyermek pajtása. Téli öltözéke is jelzi, hogy Ő bizony nagyon szereti a karácsonyt és alig várja, hogy gazdára találjon. 6.-án éjszaka pedig már féltve őrzi kis gazdája álmát! Nyúnyoka: 24 cm
5490 Ft
Levél a Télapótól Jóságbizonyítvánnyal & Téli rénszarvassal
Ültesd az ágyad mellé, vagy búj hozzá, a karácsonyi rénszarvas annyira édesen néz rád a nagy szemeivel, hogy nem lehet neki ellenállni. Mindig jó a kedve, örömmel lógatja lábait. Rénszarvas ülő mérete: 15 cm
5490 Ft
Levél a Télapótól Jóságbizonyítvánnyal & Sapkás Mókus Aladárral
A tél beköszöntével sok állat elbújik a hideg elől, bevackolja magát a természet különböző rejtekhelyeire. Aladár viszont imádja a telet, ezért meleg sálat és sapkát vett, hogy veled várja a Télapót. Aladár mérete: 15 cm
5590 Ft
Stühmer meglepetés a Télapó levelével +Jóságbizonyítvány
Télapó levele és a jóság bizonyítvány mellé hagyományos télapócsomagot is választhatsz, hogy teljesen legyen a meglepetés. A Stühmher csokinál nincs finomabb.
5990 Ft
Levél a Télapótól Jóságbizonyítvánnyal & 8 db-os dísszel, díszdobozban
Készüljünk már most a karácsonyra! A kis karácsonyi gömbök igazi régi hangulatot teremtenek. 8 darabot tartalmaz a szett és gyönyörű díszdobozban érkezik. A gömbök mérete: 5 cm
Extra ajándékok
Amennyiben többféle ajándékot szeretnél tőlünk rendelni, van rá lehetőséged. Az alábbi extra meglepetések közül tudsz választani.
1290 Ft darab: +-
Karácsonyi Gömbdísz, 1 db különböző minták
Ha már csoki, legyen finom :) Csokifaló kisgyerekek legnagyobb örömére a levél mellé már csoki csomag is rendelhető!
2490 Ft darab: +-
Stühmer télapó meglepetés
2490 Ft darab: +-
Téli rénszarvas
2490 Ft darab: +-
Sapkás Mókus Aladár
2490 Ft darab: +-
Nyunyóka a téli Kisegér
Megrendelés véglegesítése