Valentín napi ünnepi posta

Február 14.
Karácsony közeledtével a gyermekek gondosan megírják leveleiket a Jézuskának, melyben megosztják vele kicsi szívük leghőbb vágyait. Mi lehetne hát nagyobb öröm számukra, mint az, ha az ajándékok mellett várna rájuk egy személyre szóló gyönyörű, szeretetteljes levél magától a Jézuskától? Aki kifejezné, milyen büszke egész évi kitűnő viselkedésükért! Felnőtteknek is ír a Jézuska!
A kezdéshez görgessen lejjebb!
Hogyan működik?
Működés lépés 0
1. Válaszd ki, kit szeretnél meglepni! Gyermekednek írjon a Jézuska, vagy esetleg egy rokonod, közeli barátod is jól viselkedett idén és megérdemli az ajándékot?
Működés lépés 1
2. Válaszd ki melyik szépséges karácsonyi levélpapírt használjuk a levélhez.
Működés lépés 2
3. Írj nekünk Róla, hogy minél személyesebb levelet írhasson a Jézuska! További plusz ajándékcsomag megrendelésére is van lehetőséged.
Válassz levéltípust! 1. Lépés
  • Gyermekeknek
  • Felnőtteknek
  • Ovis csoportoknak / Osztályoknak
Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, hogy minél személyre szabottabban tudjuk megírni a levelet, majd válassz levélpapírt.
Válassz levélpapírt! 2. Lépés
Menyhért
Boldizsár
Gáspár
Válassz csomagot, és extra ajándékot 3. Lépés
Postai kiszállítás csomag esetében 1690.- ft levél esetében 990.- ft- Egyedi személyre szóló ajándékot készítünk, át nem vett ajándékok esetében, nem lehetséges a további értékesítés, ezért utánvétes fizetésre nincs lehetőség! Minden esetben előre utalással történik a megrendelés kifizetése! Köszönjük megértését!
2490 Ft
Levél a Jézuskától PDF formátumban emailen
Szeretnéd díszes Jézuska levéllel meglepni szerettedet? Szeretnéd Te magad nyomtatni? Erre is lehetőséged van, elküldjük neked email formátumban, így nem kell sem a postát sem a futárszolgálatot választanod.
2590 Ft
Levél a Jézuskától karácsonyi borítékban
A Jézuskától névre szóló, személyes levelet küldünk az ő aláírásával. Gyönyörű levélpapírt használunk. Karácsonyi díszes borítékban (A4-es) küldjük, hogy minél különlegesebb, egyedülálló levelet kaphasson gyermeked.
2990 Ft
Levél a Jézuskától Jóságbizonyítvánnyal
A Karácsonyi levél mellé küldjük a Jézuska által lepecsételt névre szóló Jóság Bizonyítványt, melyet az egész évi kitűnő viselkedésért állítunk ki. A bizonyítványban szépséges arany csillagokkal jelöljük, hogy a kis lurkó egész évben milyen jól viselkedett!
3990 Ft
Levél a Jézuskától Jóságbizonyítvánnyal & Karácsonyi Gömbdísszel
A Jézuskától érkező levél mellé tökéletes és emlékezetes ajándék a felnőttek, szülők, nagyszülők, barátok részére egy csodás karácsonyfa gömb, díszdobozban. Minden évben újra a karácsonyfa éke lesz! A gömb mérete: 8 cm, az ajándék 1 gömböt tartalmaz!
4590 Ft
Kreatív Karácsonyi ajándékcsomag vízfestékkel & kivágható díszekkel
A Jézuska levele és a Jóság Bizonyítvány mellé lepje meg gyermekét, unokáját kreatív szettünkkel. A küldeményben található vízfesték és a kifesthető, kivágható papírdíszekkel a gyerekek kézzel készített alkotásai a karácsonyfa ékei lesznek.
5990 Ft
Levél a Jézuskától Jóságbizonyítvánnyal 8db-os karácsonyi dísszel, díszdobozban
Igazi régi hangulatot teremt ha ezek a kis kedves karácsonyi gömbök díszítik a karácsonyfát, tökéletes ajándék felnőttnek, gyereknek. 8 darabot tartalmaz a szett és gyönyörű díszdobozban érkezik. A gömbök mérete: 5 cm
Extra ajándékok
Amennyiben többféle ajándékot szeretnél tőlünk rendelni, van rá lehetőséged. Az alábbi extra meglepetések közül tudsz választani.
1290 Ft darab: +-
Karácsonyi Gömbdísz, 1 db különböző minták
1990 Ft darab: +-
Kreatív Karácsonyi szett vízfestékkel & kivágható díszekkel
3590 Ft darab: +-
Karácsonyi 8 db-os gömbdísz díszdobozban
Megrendelés véglegesítése